Новини

«Слуга народу» з Чернівців вперше прокоментувала свій передвиборчий ляп про міст через річку Рось

Народна депутатка від партії “Слуга народу” Олена Лис, яку до парламенту обрали мешканці Чернівців у 2019 році, вперше прокоментувала свій передвиборчий ляп з обіцянкою побудувати міст через річку Рось.

Як повідомляє molbuk.ua, Лис оприлюднила коментар про це під одним із дописів журналістки телеканалу “Чернівецький промінь” Алли Спрінчинат у Facebook.

У цьому пості журналістка проанонсувала своє інтерв’ю з Оленою Лис, яке вийшло в ефір у четвер, 15 квітня. У коментарях до допису журналіст місцевого видання “Шпальта” Олександр Докієн згадав про курйоз за участю “слуги народу”, яка напередодні парламентських виборів у агітаційній газеті пообіцяла чернівчанам міст через річку Рось.

На коментар журналіста Олена Лис відреагувала достатньо оперативно. Вона зауважила, що за друкарську помилку в газеті, взяту з іншого тексту-шаблону, відповідала інша людина, яка формувала матеріал.

“Бувало таке , напевно, і у вашій практиці, і у більш досвідчених фахівців. Це лише людський фактор”, – повідомила депутатка.

Водночас Лис зауважила, що “розібралася, де саме цей міст знаходиться і говорила з депутатом цього округу”.

“Міст відремонтовано! А якщо б було потрібно, то як народний депутат України сприяла би разом з колегами цього краю цьому ремонту”, – написала Лис.

“З етичних міркувань не наголошувала на цьому і не звинувачувала нікого, а також і не спростовувала нічого. Я орієнтуюсь не лише на назвах річок, які протікають у Чернівцях. Тому, на мою думку очевидно, що це – давнє дорікання, яке напряму не стосується мене”, – додала нардеп.

Обіцянка про міст через річку Рось: що відомо

У липні 2019 року, напередодні парламентських виборів, у агітаційних газетах на підтримку кандидатки від партії “Слуга народу” Олени Лис, виявили обіцянку виборцям у Чернівцях “побудувати довгоочікуваний міст через річку Рось”.

Так, у розділі “В моєму окрузі” газети на підтримку Лис було вказано: “Ми побудуємо довгоочікуваний міст через річку Рось замість аварійного мосту, що становить небезпеку для життя людей”.

Як відомо, Рось — це річка, що переважно тече на Придніпровській височині, у межах Вінницької, Київської та Черкаської областей України. Річковий басейн частково також охоплює Житомирську область. Є правою притокою Дніпра.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.