Новини

Розцвітуть розкішні клумби: учні школи у Чернівцях висадила 500 гладіолусів

У чернівецьких школах стартував другий етап благодійного проєкту “Flowers4School”.

Про це повідомляє управління освіти Чернівецької міської ради.

На території ліцею №17 на вул. Південно-Кільцевій випускники ліцею та учні молодшої школи висадили 500 цибулин гладіолусів.

У Чернівцях “Flowers4School” реалізовується спільно з компанією “Florium” та управлінням освіти Чернівецької міської ради.

У першому етапі проєкту, який стартував восени минулого року, взяли участь всі школи, гімназії та ліцеї. Було висаджено багато квітів, цибулини яких передали партнери проєкту із Нідерландів.

Біля кожного чернівецького освітнього закладу зараз квітнуть висаджені тюльпани та інші квіти. Проєкт реалізовувався по всій Україні.
Зараз стартує другий етап “Flowers4School”. Для цього на сайті проєкту кожен може долучитися до створення найгарнішого квітника у своїй школі.

Зайшовши на сторінку https://flowers4school.com/, можна внести маленький грошовий вклад для тієї школи, гімназії чи ліцею, які оберете. Більше коштів отримає заклад, який висадить найбільше квітів. Результати цього проєкту можна буде побачити через рік, коли біля освітніх закладів зацвітуть розкішні клумби.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.