Новини

Педофіли під вартою: прокуратура Буковини заперечила чутки про їх звільнення з СІЗО

Чернівецька обласна прокуратура спростувала чутки, що чоловіків, які підозрюються у створенні дитячої порнографії, випустили з-під варти.

Про це повідомила пресслужба Прокуратури, пише molbuk.ua

Підозрювані у створенні дитячої порнографічної продукції перебувають в ДУ “Чернівецький слідчий ізолятор” .

Зважаючи на суспільний резонанс кримінальних проваджень, зареєстрованих за фактами створення жителями Чернівців місць розпусти, дитячої порнографічної продукції та вчинення дій сексуального характеру з особами, які не досягли шістнадцятирічного віку (ч. 4 ст. 301, ч. 2 ст. 302 та ч. 2 ст. 155 КК України), хочемо повідомити: Інформація, яка шириться окремими регіональними ЗМІ, що підозрюваних випустили з під варти не відповідає дійсності.

Чернівецький апеляційний суд, за клопотанням прокурора, застосував до вказаних громадян запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі майже 2 млн грн з кожного.

Підозрюваних було одразу взято під варту із зали суду. Заставу вони не внесли та перебувають в ДУ “Чернівецький слідчий ізолятор”.

Нагадаємо, 66-річного та 74-річного підозрюваних у педофілії чернівчан учора взяли під варту з альтернативою внесення застави у розмірі майже 2 млн грн.

За версією слідства підозрювані облаштували у приватній квартирі місце розпусти, де створювали дитячу порнографічну продукцію та вчиняли дії сексуального характеру з дітьми, які не досягли 16-річного віку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.