Новини

У ЗСУ пояснили, чому росіяни потужно обстрілюють прибережну частину Херсонщини

Керівник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявляє, що російські загарбники потужно обстрілюють прибережну частину Херсонської області, бо дуже налякані очікуваним контрнаступом Збройних сил України.

Про це вона повідомила в ефірі інформаційного марафону.

“На жаль, вони дійсно налякані контрнаступом настільки, що намагаються просто в килимовий спосіб знищити все, що наближається до правого берега, і дуже потужно б’ють саме по прибережних населених пунктах. Під ударами постійно перебувають Херсонський і Бериславський райони, безпосередньо самі міста Берислав, Херсон, Кізомис. Вони б’ють керованими авіаційними бомбами для того, щоб психологічно тиснути на людей (цивільне населення) і на наші підрозділи (Сили оборони України). Нібито їхня потужність настільки велика, що навіть спробувати не варто просуватись вперед”, – повідомила Гуменюк.

“Незважаючи на те, що ворог усвідомлює, що форсування Дніпра – це потужна і складна операція, все одно вони побоюються (контрнаступу) з усіх напрямків – які б прогнози аналітики не складали і розповідали, з якого напрямку почнеться контрнаступ”, – відзначила речниця.

При цьому, як сказала Гуменюк, контрнаступ “вже йде невеликими кроками”, потужності ворога знищуються, і “в потрібний момент він буде реалізований у повній фазі”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.