Новини

Чернівчанка видурила з держбюджету понад 80 тис грн соцдопомоги

Перед судом постане чернівчанка, яка обвинувачується у заволодінні державними коштами шахрайським шляхом. Слідчі поліції завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

У період з лютого по липень 2020 року 37-річна жителька міста Чернівці заповнила відповідні документи на призначення усіх видів соціальної допомоги. Порушниця вказала недостовірну інформацію та приховала, що її чоловік отримав дохід від продажу автомобіля, а вона придбала авто. Внаслідок шахрайських дій порушниця незаконно отримала понад 20 тисяч гривень.

Пізніше, у серпні того ж року, під час повторного звернення про призначення пільг у декларації про доходи та майновий стан жінка не зазначила інформацію, що в її власності є автомобіль. Таким чином, буковинка отримала понад 62 тисячі гривень державних коштів шахрайським шляхом.

Загалом чернівчанці виділили з держбюджету понад 83 тисячі гривень.

Слідчі поліції зібрали доказову базу протиправної діяльності та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Жінці інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 1 і 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво вказаного провадження здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.