Новини

Більшість закладів недоступна: у Чернівцях чиновники проїхалися містом на візках

У Чернівцях чиновники провели акцію до Міжнародного дня боротьби за права людей з інвалідністю, прокатившись у візках центром міста. Ідея проїхатися містом належить Департаменту соціального захисту Чернівецької ОВА.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua.

Читайте також: Можна навчатися і без світла: у Чернівцях хлопчик розробив телефон з вмонтованим роутером

“Наразі ми активно працюємо над створенням безбар’єрного простору. На жаль, через війну частина людей буде з інвалідністю. Вони не повинні відчувати якісь не рівні умови. Тому для того, щоб щось вирішувати, потрібно самому спробувати та дізнатися, як відчуває себе людина, яка кожен день пересувається на колісному пристрої”, – каже перша заступниця Чернівецької обласної військової адміністрації Альона Атаманюк.

Держпосадовці прокаталися у візках центром Чернівців та говорять, що в місті не все доступно для людини, яка пересувається на колісному пристрої.

“Відверто скажу, що ми для себе зробили багато висновків. Це й була наша мета. Ми спробували зайти в банк, магазин, аптеку. Переважна більшість цих об’єктів була недоступною для людей, які пересуваються на кріслах колісних”, – зазначає А. Атаманюк.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.