Новини

Гостей та мешканців Буковини запрошують помилуватися парком “Черемоський” ‒ фото

Гостей та мешканців Буковини закликають завітати до Національного природного парку “Черемоський”, що знаходиться в межах Путильського району Чернівецької області.

Про це інформує Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, пише molbuk.ua

До парку щороку приїжджають сотні туристів, щоб помилуватися неповторними пейзажами та відчути єдність із природою.

“Тут справді цікаві кліматичні умови через фізико-географічне положення Нацпарку і разом з тим – сила-силенна незвіданих туристів екологічних стежок.

Після нашої перемоги в Україну приїде багато гостей з усього світу й захоче побачити нашу природу на власні очі.

Знайдіть можливість потрапити до НПП “Черемоський” та розкажіть про наші туристичні принади друзям закордоном. Ми впевнені, навіть найвибагливіші любителі краєвидів знайдуть тут для себе щось цікаве”, – йдеться у дописі.

Що відомо про парк:

Національний природний парк “Черемоський” – один з найбільш недоторканих куточків природи. На території парку під державною опікою перебуватимуть 44 види рідкісних рослин, понад 120 видів хребетних та 5 тисяч безхребетних тварин.

До території національного природного парку “Черемоський” погоджено в установленому порядку включення 7117,5 гектара земель, у тому числі 4699 гектарів земель Державного підприємства “Путильське лісогосподарське підприємство”, 857 гектарів земель Карпатського державного спеціалізованого лісгоспу АПК, які вилучаються в установленому порядку та надаються національному природному парку у постійне користування, і 1561,5 гектара земель Карпатського державного спеціалізованого лісгоспу АПК, що включаються до складу національного природного парку без вилучення у зазначеного лісгоспу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.