Новини

Фігурки тварин з бронзи та срібла від «Pakabone»*

Український бренд виготовляє мініатюрні статуетки диких тварин, які зібрали велику кількість прихильників. Бронзові та срібні статуетки мають не лише чудовий дизайн, але й смислове навантаження. Вони є оригінальним подарунком, який приносить в будинок щастя та добробут, а також прикрашає кімнату. Особливий інтерес в поціновувачів унікальних речей викликають скульптури, виконані у скандинавському стилі. Найбільший вибір знаходиться на торговому майданчику “Pakabone”, який є відомим не лише в Україні, а й далеко за її межами – https://pakabone.com/miniatyurnye-skulptury/.

Виробник випустив дві серії скульптур, виготовлених з благородних металів – бронзи та срібла. Моделі зі зображенням звірів та богів вікінгів мають сучасний дизайн, ретельно продумані лінії та традиційні візерунки. Знайти оптимальний варіант ви можете самостійно, переглянувши пропозиції з описом на сайті або отримав допомогу менеджера. Незалежно від вашого рішення, не сумнівайтеся у тому, що вироби виправдають ваші очікування, бо їм притаманні такі особливості як акуратне виконання, якісні матеріали, красиво окреслені форми, невибагливість у догляді та стійкість до механічних пошкоджень.

Мініатюрні скульптури диких тварин підійдуть і чоловікам, і жінкам. Вони чудово впишуться та прикрасять вітальню, спальню, а також робочий кабінет. Деякі фігурки мають отвір, завдяки чому їх можна носити як підвіски. Для цього достатньо придбати шкіряний шнур на сторінках каталогу “Pakabone”.

Асортимент українського бренду прикрас Pakabone

В інтернет-магазині представлений широкий вибір модних аксесуарів на будь-який смак. Окрім мініатюрних фігурок, ви можете придбати перстні, підвіски та браслети, які вражають своїм бездоганним виглядом та характеристиками. Використання таких аксесуарів додає родзинки вашому образу та впевненості в собі. Крім того, придбати їх можна в будь-який зручний для вас час. Консультанти швидко оброблять вашу заявку і доставлять товар через надійну кур’єрську службу.

Компанія Pakabone надає безкоштовну доставку при замовленні на суму від тисячі гривень, а також утримує ціни на виробі на доступному рівні. Такі приємні умови та постійне оновлення асортименту зроблять цей інтернет-магазин першочерговим вибором для всіх, хто цінує якість та вигідні умови придбання аксесуарів для себе та своїх близьких.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.