Новини

У Чернівцях для проведення Одеського кінофестивалю відремонтують кінотеатр

У Чернівцях перед проведенням Одеського кінофестивалю здійснять ремонт кінотеатру “Чернівці”.

Про це на брифінгу сказав Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

Він зазначив, що йдеться виключно про косметичний ремонт.

“Тому що до серпня якісь грандіозні речі ми провести не встигнемо. А от із ремонтом зовнішнім і внутрішнім, гадаю, впораємося. Тому що ми взяли на себе зобов’язання провести Одеський кінофестиваль у двох локаціях – в одній це дійство не вміститься. Тому я впевнений, що до серпня ми проведемо більш-менш у належний стан кінотеатр “Чернівці”, – пообіцяв мер.

Як відомо, у Чернівцях з 19 до 26 серпня проходитиме Одеський міжнародний кінофестиваль. Основною локацією для представлення міжнародної програми буде Культурно-мистецький центр ім. Івана Миколайчука. У рамках кінофестивалю відбудеться показ національного та міжнародного кіно.

Окрім культурно-мистецького центру ім. Івана Миколайчука, презентації конкурсних програм, зустрічі із зірками та воркшопи будуть відбуватися у кіноконцертній залі колишнього кінотеатру “Чернівці” та в Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича. Частина вторгованих коштів від показу кінострічок спрямують на підтримку ЗСУ.

“Сьогодні надзавдання – це підготувати кіноконцертну залу кінотеатру “Чернівці”. Є багато моментів, над якими потрібно попрацювати, але сподіваємося, що ми впораємося, щоб провести Одеський міжнародний кінофестиваль”, – зазначає директорка центру Миколайчука Тетяна Д’яченко.

Раніше повідомлялося, що кінотеатр “Чернівці” приєднали до кіномистецького центру імені І.Миколайчука.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.