Новини

На Буковині затримали організаторів незаконного перетину кордону: кого вони переправляли

У Чернівецькій області були затримані три організатори незаконного переправлення осіб через державний кордон. Їх підозрюють у тому, що вони організували переправлення військовозобов’язаних чоловіків до Румунії за винагороду від 3000 тисяч до 5000 євро за кожного.

Під час спецоперації правоохоронці затримали співорганізатора, провідника та трьох ухилянтів, які мешкають у Сумській та Чернівецькій областях. Про це повіжомляє Чернівецький прикордонний загін, пише molbuk.ua

Зловмисників затримано на ділянці відділення “Нижні Петрівці” Чернівецького загону за силової підтримки спеціального мобільного підрозділу ДОЗОР та працівників ГУНП у Чернівецькій області. Під час отримання коштів за незаконну переправу, співорганізатора, провідника та трьох військовозобов’язаних було затримано спільною міжвідомчою групою.

Правоохоронці також вилучили два транспортні засоби, якими зловмисники доставляли людей до кордону, та документи, мобільні термінали та грошові кошти, отримані злочинним шляхом, під час проведеного обшуку за місцем проживання фігуранта.

За незаконне переправлення осіб через державний кордон України чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років. Діяльність зловмисників була припинена завдяки оперативним діям правоохоронців Чернівецького загону та ГУНП у Чернівецькій області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.