Новини

Щоби доїхати до КПП “Красноїльськ”: на Буковині відремонтують об’їзну дорогу біля Сторожинця

10 листопада 2022 на Буковині відкрили КПП “Красноїльськ – Вікову де Сус”. Він дозволив розвантажити єдиний діючий пункт пропуску на українсько-румунському кордоні “Порубне – Сірет” та створив нові логістичні маршрути.

Про це повідомляє Чернівецька обласна військова адміністрація.

Проїзд до КПП “Красноїльськ – Вікову де Сус” через м. Сторожинець наразі здійснюється автомобільними дорогами загального користування місцевого значення О26165 “Об’їзд м. Сторожинець” та частково О26180 “Під’їзд до м. Сторожинець”.

Пересування навантажених великовагових транспортних засобів в майбутньому за цими маршрутами суперечитиме правилам дорожнього руху, вимоги яких допускають рух транспортних засобів дорогами місцевого значення загальною масою до 24 тонн, а також може призвести до руйнування житлових будинків та соціальної інфраструктури міста.

Заступник голови Чернівецької обласної військової адміністрації Олександр Янков, спільно з начальником управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг обласної військової адміністрації Іваном Микитюком та головою Сторожинецької міської ради Ігорем Матейчуком обстежили автомобільну дорогу О26165 “Об’їзд м. Сторожинець” загальною протяжністю 2,6 км. Відтак прийняли рішення щодо проведення капітального ремонту цієї дороги.

Найближчим часом на умовах співфінансування на договірних засадах визначать підрядну організацію для виготовлення проєктно-кошторисної документації цього об’єкту.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.