Новини

Залишили контрабанду та тікали: на Буковині прикордонники пострілами зупиняли “пачкарів”

Учора надвечір оперативні співробітники загону спільно з прикордонним нарядом відділу “Красноїльськ” виявили трьох осіб з пакунками за спиною.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Правопорушників викрили на одній з гірських ділянок українських Карпат під час пересування у напрямку кордону з Румунією. З появою військовослужбовців чоловіки покинули свої ноші та вдалися до втечі, аби уникнути відповідальності. Не зупинили пачкарів й попереджувальні постріли. В ході переслідування та пошукових дій охоронці кордону затримали двох мешканців села Красноїльськ.

Після перевірки прилеглої до кордону місцевості, прикордонники виявили пакунки в яких знаходилось 2,5 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку України.

Обох правопорушників доставили до прикордонного підрозділу для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Також прикордонники направили повідомлення співробітникам правоохоронних органів про виявлення ознак правопорушення за ст. 204 ККУ
“Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”. За попередньою оцінкою вартість вилучених тютюнових виробів складає понад 100 тисяч гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.