Новини

Навчали скандинавської ходьби: у Чернівцях організували здорову прогулянку та медичне містечко

У Чернівцях у підтримку Всесвітнього тижня імунізації організували захід “Здорова прогулянка”, де учасників навчали скандинавської ходьби. Акція проходила в парку імені Т.Г.Шевченка.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua.

На здорову прогулянку зібралося близько півтори сотні людей. Серед учасників – і молодь, і батьки з малими дітками.

Організатори провели інструктаж по використанню спортивного спорядження, розповіли правила здорового харчування та користь спорту та ходьби.

Учасники отримали спорядження для скандинавської ходьби та за допомогою аудіогіда протягом 20 хвилин слухали музику і цікаву інформацію про здоров’я.

“Про сьогоднішній захід мені розповіли на факультеті фізичної культури, студентів закликали відвідати сьогоднішню прогулянку і спробувати щось нове”, – каже один з учасників сьогоднішнього акції.

“Цей захід організований в рамках Всесвітнього тижня імунізації, сьогодні ми говоримо про необхідність вакцинуватися, зберігати власне здоров’я. Мета – виховувати у людей культуру здорового способу життя. Також на цьому заході люди мали можливість перевірити свій стан здоров’я, пройти флюорографію, кардіографію, термоскопію, здати кров на аналізи, виміряти артеріальний тиск, зробити щеплення від Covid-19” – прокоментувала Наталія Гопко.

Авторка: Євгенія Жалоба

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.