Новини

Де в Чернівцях можна придбати або замовити свіжий шашлик і страви з мангалу?*

Із приходом весни починається сезон відпочинку на природі. Аби гарно провести час, нині зовсім не обов’язково виїжджати за місто чи бронювати альтанки поблизу водойм. На подвір’ї власного будинку чи в міському парку шашлик смакує не менш смачно, головне правильно його посмажити. Якщо ви не профі у цій справі, можна замовити готові страви з мангалу – і час на приготуванні зекономите, і не вимучитесь від процесу, і димом не пропахнете. Ресторани й заклади міста навесні розробили чимало смачних м’ясних пропозицій. Де можна замовити готовий шашлик, ковбаски і рибу-гриль та де можна відпочити у Чернівцях — у нашому матеріалі.

м. Чернівці, вул. Татарбунарська 42-Є
(парк Жовтневий, заїзд навпроти школи 27)
Графік роботи: з 10.00 до 22.00, без перерви.
Вартість оренди: дізнавайтеся за телефонами:
+38 066 555 09 87, +38 098 555 09 87
Instagram: halabuda_cv

“Халабуда” – унікальне місце в Чернівцях, що розташоване на території Жовтневого парку. Це місце, де багато дерев та зелені, де можна гарно відпочити на природі разом з малечею, не виїжджаючи далеко за місто. У “Халабуді” ви можете посидіти як із власними продуктами та їжею, так і замовити у нашому закладі смачні страви з тандиру, прохолодні напої, морозиво, піцу, картоплю фрі та багато іншого. У нас цікаве гриль-меню, із якого варто скуштувати апетитний шашлик чи свіжу рибу просто з нашого акваріума, живе розливне пиво та великий вибір закусок до нього.

Надаємо в оренду альтанки на 6-8, 10, 20 та 40 осіб за доступними цінами, а також організовуємо незабутній банкет чи корпоратив – накриваємо святковий стіл для приємного проведення часу в компанії друзів і рідних. Нашим спеціалітетом є картинг-клуб на території закладу.

“Халабуда” пропонує:

• Картинг для дорослих;
• Оренду столиків та альтанок;
• Організацію банкетів, корпоративних заходів;
• Проведення спортивних заходів;
• Організацію дитячих велоперегонів;
• Дитячий майданчик із різноманітними гойдалками, лабіринтами та батутами.

Адреси крамниць: м. Чернівці,
вул. О. Гузар, 1, т. 0 (50) 569 88 80
вул. Ентузіастів, 2-А, т. 0 (66) 010 88 80
Instagram: promeat_cv
Сайт: www.promeat.com.ua

Весна – час для відпочинку на природі та насолодження смаком справжніх шашликів. Якщо ви перебуваєте на Буковині, то маєте відмінну можливість скуштувати найкращі шашлики від Pro Meat, який відомий не тільки своєю високоякісною продукцією, але й атмосферою та культурою BBQ. До речі, нещодавно відкрилася ще одна локація мережі по вул. Ентузіастів, 2-А.

Створення ідеального шашлику – це справжня мистецтво. Коли ти запалюєш вогонь, вибираєш м’ясо та чекаєш друзів на відпочинку, тоді відчуваєш справжній задоволення. Компанія Pro Meat знає, як створити найсвіжіший та смачний шашлик. Ми використовуємо лише високоякісне м’ясо від найкращих фермерів з Чернівців та околиць і збалансовану суміш спецій, щоб забезпечити справжній та неперевершений смак.
Також ми пропонуємо різні види м’яса та маринадів, щоб задовольнити кожного клієнта.
Компанія працює з метою забезпечення задоволення наших клієнтів, тому ми забезпечуємо свіжість та якість продукту на кожному етапі виробництва. Ми ретельно обираємо м’ясо, дотримуємося всіх стандартів щодо гігієни та якості, тому ви можете бути впевнені, що кожен шашлик від Pro М’ясо – це гарантована якість та смакота.

Замовляючи шашлики від Pro Meat, ви можете бути впевнені, що отримаєте найкращий продукт, який дозволить вам насолодитися справжнім смаком традиційних українських шашликів. Звертайтеся до нашої компанії та насолоджуйтеся смаком найкращих шашликів у Чернівцях!

Для замовлення: +38 (066) 212 88 80
Мережа:
📍Кіцмань, вул. Незалежності, 54-А
📍Коровія, вул. Головна, 82
📍Мигове, вул. Буковинська, 3-А

Instagram: dadsbbq.cv
Сайт: dadsbbq.com.ua

Розпочався сезон BBQ! Це саме той час року, коли ми насолоджуємося гарячими шашликами разом з друзями та родиною. І щоб ваші шашлики були найсмачнішими, обирайте м’ясо від Dad’s BBQ. Наша м’ясна продукція вирізняється високою якістю та неперевершеним смаком. Ми використовуємо лише натуральні спеції та приправи, які додають м’ясу неповторний смак. Шашлики виготовляються на вугільному грилі, що надає їм неповторний аромат та смак.

Не можна уявити сезон шашликів без смачного та свіжого м’яса від Dad’s BBQ. І це не дивно, адже ми готуємо із найсвіжішого м’яса, маринуємо у маринаді власного виробництва та готуємо за авторськими рецептами. Також ви можете готувати улюблений шашлик за власним рецептом, придбавши мариновану продукцію.

Ми пропонуємо послугу доставки шашликів безпосередньо до вашого дому або місця проведення заходу.

Звертайтеся до Dad’s BBQ, щоб купити м’ясо найвищої якості для вашого наступного пікніку. Ми гарантуємо, що наше м’ясо – це завжди найкращий вибір. Ваші друзі та родина будуть в захваті від неперевершеного смаку!

м. Чернівці, вул. Буковинська, 41
Т. +38 050 665 6996
Instagram: restaurant_picnic

Що може бути краще, ніж вечірній пікнік з друзями, коли з усіх боків лунають сміх і радість? Якщо Ви згодні з нами, то Вам тут точно сподобається! Цей ресторан розташований у самому серці Чернівців і пропонує своїм гостям незабутні вечори, повні атмосфери свята та смачної їжі.

До Ваших послуг: залежно від Вашого настрою чи свята, Ви завжди можете обрати для відпочинку бенкетний зал FloraClub, лаунж бар, ресторан чи літній майданчик.
А що ж до шашликів? Це, безумовно, головна фішка ресторану. Величезні шамоти, на яких готуються смачні та соковиті шашлики, які просто тануть в роті. Також пропонуємо нашим гостям великий вибір страв на будь-який смак, неперевершене гриль-меню та найкращі стейки із яловичини, рибу та морепродукти, великий вибір напоїв та ексклюзивне крафтове пиво і розливне європейське вино.

Це перший ресторан, який не імпортує м’ясо, а самостійно вирощує та переробляє американських Ангусів на теренах Буковини. Окрім цього, у ресторані “Пікнік” є величезний вибір інших страв: салати, закуски, гарніри, десерти та напої. І все це за дуже розумними цінами. Якщо Ви любите м’ясо, то обов’язково повинні відвідати цей ресторан. Тим, хто любить відпочивати компанією, припаде до смаку величезний вибір “дошок”.

У ресторані “Пікнік” є самовивіз та доставка, щоб Ви могли насолодитися стравами вдома.

Усі, хто хоч раз відвідали “Пікнік”, знають, що це не просто ресторан, це справжнє місце, де можна насолоджуватися життям.

м. Чернівці, вул. Калинівська, 13-Б
+380(68) 257 08 88
+380(50) 257 08 88
sausage.factory.cv

Запалюєш вогонь, готуєш м’ясо, а знайомі й друзі вже збираються біля тебе в саду. Відчуваєш запах свіжого шашлику? І ось, що головне – у тебе на руках є продукція від компанії Sausage Factory.

Якщо ви шукаєте найсвіжіший і смачний шашлик, то ми радимо звернутися до нас. Наші шашлики виготовляються з високоякісного м’яса, яке ми ретельно відбираємо від найкращих фермерів з Чернівців та околиць. Ми гарантуємо, що наші шашлики не містять консервантів, барвників та інших шкідливих речовин.
Ви можете вибрати між різними видами м’яса, такими як свинина, яловичина, курятина та інші. Крім того, ми пропонуємо різні маринади, щоб зробити ваші шашлики ще більш ароматними та смачними. Наші кваліфіковані кулінарні майстри готують кожну страву зі знанням справи, щоб забезпечити найвищу якість продукту.

Також ми пропонуємо широкий вибір аксесуарів для готування шашликів – шампури, решітки та інше. Ми дбаємо про ваш комфорт та задоволення від готування шашликів.

Компанія Sausage Factory є провідним виробником м’ясних виробів у Чернівцях. Ми гарантуємо своїм клієнтам найвищу якість та смакоту продукту. Наша мета – зробити ваші сімейні вечори більш веселими та смачними.

Крім того, ми забезпечуємо доставку шашликів безпосередньо до вашого дому або місця проведення заходу. Отже, якщо ви хочете насолодитися смачними та якісними шашликами, звертайтеся до нашої компанії Sausage Factory у Чернівцях. Ми гарантуємо вам найкращий досвід та враження від наших шашликів.

м. Чернівці, вул. Садова, 1-А (парк ім. Т. Шевченка)
Instagram: the_sad_cv
Site: The-sad

Ресторан “The Сад” – місце, де чарівним способом злилася смачна кухня з цікавим інтер’єром. Кухарям ресторану під силу задовольнити усі гастрономічні забаганки. Меню формують страви української і європейської кухонь. “The Сад” є чудовим варіантом як для сніданку, так і для обіду чи вечері. Гостям закладу запропонують ситні варіанти сніданку, салати, перші та основні страви, закуски, вареники, пасту, мангал-меню, шашлик та стек, десерти та піца-меню на будь-який смак. А в карті напоїв кожен знайде для себе не тільки улюблену каву, чай чи сік, а й безалкогольні та алкогольні. До того ж, у ресторані розроблене велике банкетне меню, у якому знайдуться страви для всіх святкувань.

Актуальне гриль-меню та шашлик:

• Шашлик з курячого філе, з телячого філе, з свинного ошийка
• М’ясо на вугіллі (телятина, свинина, реберця bbq, перепілка, ковбаски, каре ягня тощо)
• Риба на вугіллі (дорадо, сібас, скумбрія, форель, лосось, короп)
• Овочі на вугіллі

Що стосується шашлику, то в “The Сад” його готують за особливим фірмовим рецептом. Завдяки особливій технології пропікання і прожарки м’ясо виходить неймовірно ніжним, а скоринка хрусткою. Крім того, кухарями закладу запропоновано й цікаві варіанти соусів та додатків до шашлику, аби гостям він смакував ще краще.

Завітавши у ресторан, ви смачно поїсте й гарно відпочинете, адже “The Сад” – це не лише мальовнича природа довкола, а й максимально природна атмосфера всередині – живі квіти, вазони і багато зелені лише підсилюють колорит та затишок. Крім того, на фоні завжди звучить легка і приємна музика.

Ви завжди можете обрати, де проводити час – в основному залі чи на терасі. І віддавши перевагу одному із варіантів розміщення, ви 100% не пошкодуєте, адже і там, і там спокійно, естетично, зручно і комфортно. У “The Сад” вас завжди радо та тепло зустрінуть.

Не маєте часу завітати в ресторан – замовте швидку доставку улюблених страв. Кур’єри оперативно доставлять свіжу їжу під ваші двері.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.