Новини

Арбітраж трафіку: що це таке і як обирати партнерські програми*

Багато сучасних онлайн-професіоналів займаються маркетингом. Однією з таких спеціальностей є арбітраж трафіку. Якщо думали, що знаєте всі способи заробітку в Інтернеті, арбітраж трафіку доведе, що помилялися.

Що таке арбітраж трафіку простими словами

Арбітраж трафіку – один з найпопулярніших варіантів заробітків в інтернеті. Суть арбітражу трафіку полягає в тому, щоб купувати трафік в одному місці і перенаправляти його в інше. Як це працює, на прикладі: в арбітражі трафіку залучаєте клієнтів для партнерства. При цьому компанія-партнер не фінансує рекламну чи іншу діяльність. Наприклад, є компанія, яка продає телефони, вона готова платити 50 доларів за одного залученого клієнта. Розмістили рекламу за 250 доларів. Реклама приводить 10 клієнтів, компанія платить 500 доларів. Ось так, заробили 250 доларів на арбітражі. Гарантом оплати є партнерська програма.

Як шукати партнерські програми і які канали використовувати

Як знайти партнерські програми:

Пошук Google

Пошук партнерських програм у Google – це найпростіший спосіб знайти партнерські програми. Просто введіть: “програми партнерського маркетингу плюс ваша ніша (або певний продукт)”, і знайдете безліч програм, які можуть відповідати темі або категорії продуктів. Зверніть увагу, що деякі компанії використовують інший термін для своєї партнерської програми – це асоційована програма.

Перевірте веб-сайт компанії

Якщо хочете стати партнером певної компанії, все, що потрібно зробити, це відвідати їхній веб-сайт. Більшість компаній розміщують свою партнерську програму в самому низу головної сторінки, а саме у футері сайту. Будете перенаправлені на сторінку реєстрації партнера, натиснувши на посилання. На додаток до реєстраційної форми він повинен надати потенційним партнерам детальну інформацію про програму.

Партнерські каталоги

Ще одним популярним місцем для пошуку різних партнерських програм є каталоги партнерських програм. Багато безкоштовних партнерських каталогів, по суті є базами даних, що містять різні онлайн-програми. Можете легко знайти і порівняти безліч різних партнерських програм у своїй ніші, які могли б пропустити через ці сайти. Каналами маркетингу називають типи джерел отримання потенційних клієнтів для бізнесу. Онлайн канали:

SEO

Facebook, Pinterest, Instagram
PPC Google Ads
Мобільні проксі для арбітражу трафіку

Мобільні проксі-сервери мають різні способи використання в арбітражі трафіку. Ось кілька популярних випадків:

Масове створення акаунтів. Соціальні мережі можуть вважати створення декількох акаунтів з однієї IP-адреси підозрілим і заблокувати всі профілі. Проксі-сервери спрощують накрутку акаунтів.

Масова накрутка фоловерів і лайків у соціальних мережах. Для реклами акаунтів у такий спосіб афіліати використовують унікальні сервіси. Однак адреси цих сервісів часто призводять до бану, тому реклама припиняється. Щоб продовжити роботу ботів або займатися масовим фоловінгом і масовими лайками без ризику бути забаненим, потрібні проксі-сервери.

Розсилка повідомлень і коментарів. У цій ситуації проксі-сервери з динамічними IP-адресами зменшують ризик блокування. Соціальні мережі розпізнають вас як реальну людину, а не робота, який автоматично розсилає повідомлення та коментарі всім учасникам групи за заздалегідь визначеними алгоритмами. Мобільні проксі стали популярним інструментом для арбітражу трафіку завдяки своїй безпеці, гнучкості та здатності обходити обмеження за місцем розташування.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.