Новини

На Буковині судитимуть водія, який вчинив потрійну ДТП: у результаті аварії загинула молода дівчина

На Буковині судитимуть водія, який вчинив потрійну ДТП, у результаті аварії загинула 19-річна дівчина та травмувалися двоє підлітків.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За даними слідства, 17 жовтня минулого року на автодорозі сполученням “Снятин-Чернівці” поблизу села Шипинці, зіштовхнулись два легковики та фура. Внаслідок ДТП двоє підлітків одержали травми різного ступеня тяжкості, а 19-річна дівчина загинула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях в багатоповерхівці на проспекті вбили чоловіка: зловмисника затримано

Встановлено, що порушив правила безпеки дорожнього руху 19-річний водій автомобіля “ВАЗ-21063”. Він не врахував безпечної дистанції та врізався у припаркований у межах смуги руху автомобіль “ВАЗ-21013”. Від удару легковик почав рухатись у некерованому стані та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із вантажівкою. Внаслідок зіткнення,19-річну пасажирку легковика з тяжкими ушкодженнями було госпіталізовано до медичного закладу. Врятувати дівчину не вдалося. Ще двоє неповнолітніх пасажирів “ВАЗу” одержали травми середнього ступеня тяжкості.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області.

Ювенальні прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.