Новини

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ запрошує на навчання у 2023-2024 н. р.*

Понад півстоліття Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ успішно готує висококваліфікованих фахівців таких галузей знань, як соціальні та поведінкові науки, управління та адміністрування, сфера обслуговування. Класичні освітні традиції, поєднання досвіду і сучасних технологій, постійне генерування нових креативних ідей – такі основні засади, на яких базується процес навчання та успіх наших випускників.

В інституті постійно розширюється та оновлюється перелік актуальних спеціальностей. На сьогодні підготовка студентів ведеться за такими ліцензованими й акредитованими освітніми програмами, як: “Міжнародна логістика та управління ланцюгами постачання”, “Облік і оподаткування”, “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок”, “Фінансовий моніторинг та податковий менеджмент”, “Менеджмент маркетингової діяльності”, “Управління бізнесом”, “Готельний і ресторанний менеджмент”, “Маркетинг”, “Ресторанні технології та бізнес”, “Харчові технології”, “Ресторанні технології та фуд-дизайн”, “Готельно-ресторанна справа”, “Туризм”.

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ має сучасну інфраструктуру, яка забезпечує комфортне й ефективне навчання: спеціалізовані кабінети, оновлені аудиторії, професійні лабораторії, комп’ютерні класи, бібліотеку з об’ємними фондами електронної та друкованої наукової літератури, спортивні майданчики та інші необхідні ресурси. Гуртожиток інституту, оснащений усім необхідним, забезпечує студентам комфортні умови проживання під час навчання, гарантуючи зручність та безпеку.

Студентське життя в ЧТЕІ ДТЕУ яскраве й насичене. Інститут пропонує багато можливостей для розвитку інтересів та хобі студентів, які вони можуть реалізовувати в сучасному коворкінг-центрі. Молодь може знайти себе в науковому, спортивному, творчому чи громадському просторі. Студенти інституту є активними учасниками різноманітних заходів: співпрацюють з органами студентського самоврядування інших вишів міста та країни, організовують спільні заходи з різними студентськими асоціаціями, реалізовують спільні проєкти з громадськими організаціями, фондами, бізнес-структурами.

Молоді науковці беруть участь у круглих столах, конференціях, зустрічах як в Україні, так і в країнах Європи. Інститут є партнером багатьох зарубіжних закладів вищої освіти, де можуть навчатись та проходити практику наші студенти за програмами обміну. Особливо цінною для тих, хто прагне мати міжнародний досвід та впроваджувати його в нашій державі, є програма “Erasmus +”, яка дає змогу студентам нашого навчального закладу навчатися за обміном в Румунії та Словаччині.

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ активно співпрацює зі стейкголдерами Буковини, влаштовує ярмарки кар’єри та інші спільні заходи, тож студенти мають можливість працевлаштуватись та поєднувати навчання з роботою, набуваючи практичних навичок та розвиваючи власні soft skills та hard skills.

На базі інституту активно діють гуртки та клуби за інтересами: туристичний клуб “Плай”, літературно-мистецький клуб, наукові гуртки та професійні школи (Школа бармена, Школа кулінарної майстерності та сервісу, Школа кондитера, Школа здорового способу життя). Вагомими є досягнення студентів ЧТЕІ ДТЕУ у різних видах спорту обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Зокрема, суттєві здобутки мають команди з універсального бою, волейболу, футболу, баскетболу, вільної боротьби, дзюдо, тенісу, стрітболу, легкої атлетики, спортивного туризму. Для організованого відпочинку студентів інститут надає власну туристичну базу “Кормань”, розташовану в мальовничому місці на річці Дністер у селі Кормань.

Для кожної особистості пора студентства – це постійний розвиток і незамінний досвід, який буде накопичуватись протягом всього періоду навчання. Тож Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ запрошує випускників шкіл, ліцеїв, училищ, технікумів і коледжів на навчання за державною та контрактною формою для здобуття вищої освіти.

У нас також відкрита чудова можливість для тих, хто прагне змінити своє життя – здобути другу вищу освіту. Якщо ви вже володієте однією спеціальністю, то отримання іншої дозволить вам розширити власні горизонти і стати справжнім професіоналом, що неодмінно приведе до стрімкого зростання вашої кар’єри.

Навчання в ЧТЕІ ДТЕУ – це САМОРЕАЛІЗАЦІЯ та УСПІХ!

За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії:
58002, м.Чернівці, Центральна площа, 7
тел. (0372) 52-83-50, 095-177-50-02
prujmalna2020@gmail.com
Instagram: @chtei_dteu

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.