Новини

Близнюкам – тримати при собі задуми, а Рибам – порадили відмовитися від різних операцій, пов’язаних з грошима: Гороскоп на 15 квітня

Знаку Зодіаку Водолій гороскоп на 15 квітня 2021 року – це четвер та 5 місячний день, прогнозує можливість завдяки сну отримати пророцтво на місяць.

Близнюкам астропрогноз порадив тримати при собі задуми, оскільки можливе шкідництво, повідомляє Главред.

Рибам порадили відмовитися від різних операцій, пов’язаних з грошима.

Який прогноз на 5 місячний день складено для представників стихії повітря

Водолій (ті, хто народилися у період 21 січня – 18 лютого)

День не підходить для переговорів та угод. Загрожують ілюзії, зваблювання й обмани. Здоров’я має бути у центрі уваги – у вас буде мало життєвих сил.

Близнюки (ті, хто народилися у період 21 травня – 21 червня)

Якщо ви щось задумали чи вибудували плани – збережіть все у таємниці. Через витівки недоброзичливців всі задуми можуть розсипатися. Не варто догоджати своєму шлунку, необхідно відмовитися від галасливих компаній та вина.

Терези (ті, хто народилися у період 24 вересня – 23 жовтня)

Вам можуть повернути старі борги. У вас стане більше життєвих сил – можна закласти фундамент для позитивних змін. Якщо у майбутньому хочете досягти грошового успіху – користуйтеся своєю чарівністю та товариськістю.

Який прогноз на 5 місячний день складено для представників стихії вогонь

Овен (ті, хто народилися в період 21 березня – 20 квітня)

Якщо будете надто високо задирати ніс чи переоціните себе – нарветеся на конфлікт та програєте. Після обіду можна активно відпочити чи прогулятися.

Стрілець (ті, хто народилися в період 23 листопада – 21 грудня)

На особистому фронті загрожують розчарування. Якщо будете запальні й недипломатичні – отримаєте нові проблеми, і рухатися до наміченої мети стане важче.

Лев (ті, хто народилися в період 23 липня – 22 серпня)

Удачі поруч не буде, тому не варто піддаватися азарту. Не варто докладати величезних зусиль, щоб розв’язати домашні проблеми – зусилля можуть піти нанівець.

Який прогноз на 5 місячний день складено для представників стихії земля
Діва (ті, хто народилися у період 23 серпня – 23 вересня)

Постарайтеся не спровокувати у близьких заздрість чи ревнощі, бережіть їх самолюбство. Можливо, доведеться з кимось з’ясовувати стосунки. Загрожують серйозні провокації. Якщо є можливість – потрудіться на дачі чи відпочиньте на свіжому повітрі.

Козеріг (ті, хто народилися в період 22 грудня – 20 січня)

Постарайтеся не спровокувати заздрість чи ревнощі партнерів, дбайливо ставитеся до їх самолюбства. Загрожують серйозні конфлікти й провокації. Не дозволяйте випадковим зауваженням залишити Серйозний слід.

Телець (ті, хто народилися в період 21 квітня – 20 травня)

Удача буде поруч з бізнесменами, вони можуть домогтися бажаного чи серйозно просунутися вперед. Увечері можна побалувати свій шлунок, потанцювати й випити вина – холодного та сухого.

Який прогноз на 5 місячний день складено для представників стихії вода

Рак (ті, хто народилися у період 22 червня – 22 липня)

Ваше уявлення про бюджет може сильно не збігатися з реальністю. Можлива проблема у відносинах з рідними й партнерами.

Риби (ті, хто народилися у період 19 лютого – 20 березня)

Не варто щось продавати чи купувати. Варто зайнятися роботою на земельній ділянці, можна навести порядок будинку. Допоможіть родичам у віці.

Скорпіон (ті, хто народилися у період 24 жовтня –22 листопада)

Якщо ви вже розібралися з проблемами – день буде райдужним. Під час подорожі можуть зав’язатися нові романтичні стосунки. Не поспішайте “сповідатися” перед близькими родичами.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.