Новини

Хотів віддячити нашим воїнам: у Чернівцях відбулася виставка патріотичних картин – фото

19 квітня, дизайнер з Чернівців презентував виставку патріотичних картин. Чернівчани мали змогу побачити мистецькі шедеври в дуже незвичайному стилі декорування, а саме барельєфі.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Ця виставка дає можливість поринути у світ мистецтва, зрозуміти почуття, від впливу яких, створюються картини та як їх передає автор, дає можливість завжди пам’ятати про героїчні подвиги наших військових і вірити в неминучу перемогу.

“Кожен на своєму фронті. Кожна робота – є ексклюзивом. Наші продукти не мають аналогів, наша студія спеціалізується на індивідуальних дизайнах. Ціль виставки – не дати завмерти мистецтву в період війни, а навпаки популяризувати його, цим самим віддячити та допомогти нашому народу, воїнам як духовно, так і матеріально, адже з кожного продажу 20% від суми іде на підтримку України” – зазначає Роман Москаленко, засновник студії дизайну.

Картини виготовлені методом відливу на основі гіпсу із внутрішнім армуванням. Різьба, кристалізація, розпис кожного окремого елементу проводиться в ручну. Виготовлення їх відбувається до 2 тижнів.

“Це дуже незвичайна виставка, з сильним характером. Вперше бачу, що це не полотно на якому фарби. Тематика підносить бойовий дух, дає побачити наскільки продумана кожна деталь” – розповідає один з глядачів.

Виставка буде проходити до 28 квітня, в галереї Steinbarg, що на Університетській, 11.

Авторка: Людмила Кушнір

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.