Новини

Іво Бобул та гурт KOLABA випустили ремікс на легендарний хіт «А липи цвітуть» – відео

Народний артист України родом із Буковини Іво Бобул та гурт “KOLABA” випустили ремікс на один із найвідоміших хітів Іво Бобула “А липи цвітуть”.

Пісню в новому звучанні можна вже переглянути в You-Tube, пише molbuk.ua

“А липи цвітуть” – легендарна робота свого часу, яку ми зробили по-новому, а тема кохання актуальна в усі епохи – це сила, яка надихає та стимулює до неможливого. Слухайте Українське! Слава Україні!” – йдеться на ютуб-каналі гурту KOLABA.

Довідка

Проєкт “KOLABA” заснували: Андрій Павлеса та Владислав Крипак, у воєнний час, 8-го квітня 2022 року, для підтримки морального духу ЗСУ та усіх Українців. Також одна із основних цілей – це розвиток та популяризація Української музики (колаборації з артистами в нетипових для них стилях та ремікси)

“ПАЦИКИ НА МОЦИКАХ”, “ОЙ МАМО ЛЮБЛЮ ГРИЦЯ”, “А КАЛИНА НЕ ВЕРБА” – найпопулярніші хіти музичного гурту “KOLABA”, які взірвали чарти популярних музичних площадок, користуються широкою популярністю у військових та загалом Українців.
Загальні охвати на усіх платформах більше 500 мільйонів переглядів.

Учасники Atlas Festival, благодійне шоу-РАША гудбай, де зібрали,разом з усіма зірками 2,5 млн на портативні електростанції для ЗСУ, учасники багатьох благодійних концертів, переможці премії “MEGOGO MUSIC AWARDS” в номінації “Музика вільної країни”, медіаамбасадори “Добробат”.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.