Новини

У Чернівцях евакуювали автомобіль, який простояв біля дитсадочка три роки

Автомобіль, який три роки простояв біля дитячого садочка у мікрорайоні Чернівців примусово евакуювали.

Про це повідомляє Управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради.

Транспортний засіб Daewoo, який стояв по вулиці Київській 36, порушував пункт 15.9(и) Правил дорожнього руху, а саме: зупинка ближче 10-м. від виїзду з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду. Сьогодні інспекторами з паркування Управління порядку було проведено примусову автомобіля.

За дане правопорушення передбаченна адміністративна відповідальность за ч.3 ст 122 КУпАП з накладенням штрафу до 680 грн та з можливістю евакуації автомобіля.

Зазначений ТЗ спричиняв нездоровий суспільний резонанс та створював перешкоду для вільного пересування транспорту.

Нагадуємо, що інспектор з паркування у відповідності до ст 265-4 КупАП має право на тимчасове затримання транспортного засобу, який суттєво перешкоджає дорожньому руху або створює загрозу безпеці руху – шляхом доставлення ТЗ для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку, за допомогою спеціального автомобіля евакуатора.

Відповідно до зазначеної статті, вказаний транспортний засіб був евакуйований на штрафмайданчик за адресою м. Чернівці, вул. Комунальників 4/В.

“Повідомляємо про необхідність дотримання Правил дорожнього руху в частині зупинки і стоянки транспортних засобів та попереджаємо про подальше вжиття заходів реагування щодо порушників. Залишайте своє авто тільки на відведених для цього місцях”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях біля дитсадка вже три роки стоїть покинуте авто.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.