Новини

Заступник мера Чернівців анонсував появу комунальних парковок з QR-кодами

У центрі Чернівців місця для паркування автомобілів найближчим часом обладнають терміналами для оплати стоянки і таблицями з QR-кодами. Це будуть комунальні парковки для автівок.

Про це заступник міського голови Василь Зазуляк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, паспорт цієї паркувальної зони розробляється і буде погоджений з поліцією, на цій території будуть працювати інспектори, доглядати за нею буде новостворене підприємство “Містосервіс”.

“Ми маємо ще проробити та проконтролювати багато нюансів, які забезпечать порядок та безпроблемність руху громадського транспорту, заплануємо деякі зони під громадські простори, обов’язково звернемо увагу на місце для паркування туристичних автобусів та місця висадки та посадки туристичних груп. Прекрасно розумію, що для того, щоб розвантажити центр міста від приватних авто – потрібно вирішити два масштабніших питання. Це поповнення парку громадського транспорту та будівництво перехоплюючих парковок на під’їздах до центру – це робота не на рік і навіть не на п’ять, вона має бути спланована і виконуватися поступово”, – повідомив посадовець.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.