Новини

У Чернівецькій обласній філармонії спростували інформацію про проведення вистав за творами російського драматурга

У Чернівцях не підтримали проведення вистав “Собаче серце” та “Майстер і Маргарита” Українського театру ім. М. Булгакова.

Про це повідомляє Чернівецька обласна філармонія ім. Д. Гнатюка, пише molbuk.ua

“Вистави “Майстер і Маргарита” та “Собаче серце” не були погоджені адміністрацією філармонії та Чернівецькою обласною військовою адміністрацією. Продаж квитків розпочали без нашого відома. Дані вистави у філармонії не відбудуться”, – йдеться у повідомленні від філармонії.

Попередньо у соціальних мережах люди почали активно поширювати інформацію про проведення цих вистав у місті. Режисерка та актриса театру “Темп” Марта Шумілова-Лисякова на своїй сторінці у Facebook відстоювала позицію проти проведення вистав за творами російського драматурга у стінах Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка.

Вже сьогодні актриса поширила допис, де зазначила, що Український театр ім. М. Булгакова, не отримавши дозволів на проведення вистав, самовільно вирішив їх поставити у Чернівцях.

“Попередній допис видаляю, так, як є достовірна та перевірена інформація від керівництва нашого міста! Отож! Цей “театр” не отримавши дозволів на проведення своїх вистав, вирішив, що їх приймуть і вони їх зіграють! Але це не так! Наше керівництво дозволу не дало і НЕ ДАСТЬ!
Тому, як закортить все ж приїхати з подібним репертуаром до нас, будьте певні, що ми такі оплески подаруємо, до смерті вистачить! Welcome to Chernivtsi! Тримаємо руку на пульсі!” – зазначає Марта Шумілова-Лисякова.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.