Новини

На Буковині прикордонники затримали 14 «великодніх» порушників

Минулої ночі прикордонний наряд відділу “Мамалига” затримав поблизу кордону з Молдовою групу порушників кордону. Чоловіки без жодних документів намагались незаконно потрапити в Україну. Зі слів затриманих стало відомо, що троє чоловіків є громадянами Еритреї, двоє – Ефіопії.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Усіх затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для притягнення до адмінвідповідальності за незаконний перетин кордону. В подальшому незаконних мігрантів передадуть до Молдови в порядку реадмісії.

Також у минулі вихідні військовослужбовці відділів “Кельменці”, “Порубне” та “Красноїльськ” цього ж загону у 6 випадках на кордоні з Молдовою й Румунією затримали 9 громадян України. Чоловіки призовного віку не змогли пояснити мету свого перебування у прикордонні. Порушниками виявилися мешканці Рівненської, Київської, Полтавської, Харківської та Донецької областей.

Усіх затриманих осіб військовослужбовці доставили до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України” КУпАП.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.