Новини

В онкологічному диспансері капітально відремонтували п`ять відділень – фото

У Чернівецькому обласному онкологічному центрі завершили ремонт приміщень п`яти відділень. У закладі також планують відновити приміщення для лінійного прискорювача та побудувати для нього “бункер”.

Як передає кореспондентка molbuk.ua, у закладі здійснили ремонт приймального покою та операційних, оновили обладнання та придбали нові меблі.

За словами генерального директора закладу Ігоря Малишевського, крім державних коштів, заклад вклав у оновлення і власні кошти.

“З Державного фонду регіонального розвитку було виділено 20 мільйонів, з власних коштів ми вклали близько 13 мільйонів гривень. Наші операційні є одними із найсучасніших у області, і завдяки цьому ми зможемо надавати якіснішу хірургічну допомогу, – зазначив директор.
За словами заступниці голови Чернівецької ОДА Наталії Гусак, завдяки оновленому хірургічного корпусу, у закладі з`явилися одні з найсучасніших на Буковині операційні.

“Сьогодні ми бачимо вже зовсім інші умови, ніж були до цього часу. Разом і з цим якість надання медичної домоги в закладі покращилася. Операційні є одними з найсучасніших, такі можемо бачити і у перинатальному центрі, – зауважила Наталія Борисівна.

Також стало відомо, що для реконструкції лінійного присорювача з обласного бюджету виділять 5 мільйонів гривень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.