Новини

Бренд 47 brand — стрітстайл від знаменитих дизайнерів*

Легко помітити те, якими швидкими темпами розвивається індустрія моди. У сучасному суспільстві перевага надається мінімалізму, максимальному комфорту та вільним комбінаціям. Таку стилістику світу дарує відома марка 47 brand. Фірмові колекції розповідають про зручність та легкість одягу. Вуличний стиль — це гра фантазії, тому що ви можете об’єднувати луки як завгодно і виглядати на мільйон навіть у спортивному костюмі. Дизайнери торгової марки впроваджують не лише високоякісні матеріали та дух традицій у виробництво, а й інноваційні технології для повної функціональності кожної моделі. Підприємство обирають популярні спортсмени та члени команд.

У чому особливість одягу?

На це запитання ви можете відповісти самі, переглянувши фірмовий каталог. Компанія виробляє спортивні товари для сміливих та впевнених у собі. Творцями стали брати-близнюки Артур та Генрі Д’Анджело. На початку шляху вони продавали вимпели просто на вулиці, а незабаром відкрили власну майстерню. Невелика фабрика принесла їм перший успіх. Пізніше вони почали відкривати флагманські бутіки та розширювати асортимент. Привабливі та екстравагантні фасони викликали ажіотаж у вимогливої публіки. У колекціях переважають яскраві принти та акцентні деталі, які допомагають створити унікальний, лаконічний образ. Товарна продукція гармонійно поєднується між собою та комбінується з рештою гардеробу. Колірна палітра дуже різноманітна. Гамма відтінків сприяє не зупинятись на одному міксі та творити далі!

У лукбуці фірми зібрані практичні речі, що призначені насамперед для занять спортом або активного проведення часу. Ви можете знайти там харизматичні костюми, світшоти та інші вироби. Таким чином ви будете створювати повсякденні вбрання. Зверніть увагу на штани, худі, шорти та футболки.

Купити онлайн у перевіреного постачальника

В інтернет-магазині Saks’85 представлені актуальні варіанти на кожен день. Маркетплейс є офіційним представником корпорації в Україні. Доставка по регіонах здійснюється логістичною корпорацією Нова Пошта. Перегляньте сторінки та додайте фаворитів у кошик. Після цього вкажіть контакти та адресу для отримання. Не втрачайте нагоди придбати найкраще для себе — вперед за бажаними покупками!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.