Новини

Виявили 52 зіп-пакета наркотиків: поліція у Чернівцях затримала чоловіка

У Чернівцях поліцейські затримали чоловіка, який займався розповсюдженням наркотичних речовин.

Про це повідомляє Відділа комунікації поліції Чернівецької області.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

“13 квітня працівники Чернівецького районного управління поліції викрили 20-річного жителя обласного центру, який займався розповсюдженням наркотичних засобів на території регіону. Під час проведення необхідних заходів правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка 52 зіп-пакетів із наркотичними засобами. Все вилучене працівники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС”, – повідомили в поліції.

За результатами дослідження виявили, що у пакетах особливо є небезпечна психотропна речовина PVP, обіг якої заборонено. Чоловіку загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

“Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.