Новини

Автор петиції про розірвання договорів з УПЦ МП закликає у день її розгляду прийти під мерію Чернівців

Автор петиції про розірвання всіх договорів між Чернівцями та УПЦ МП Іван Сорочан закликає всіх небайдужих прийти під міську раду в день розгляду петиції на сесії. Таким чином містяни виявлять волю громади. Також автор просить і далі підписувати петицію, тому що УПЦ МП також зареєструвала кілька контрпетицій.

Про це Іван Сорочан сповістив на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Розгляд петиції запланований на 27 квітня.

Читайте також: Акція біля собору у Чернівцях: як активісти переконували вірян УПЦ, що у храмі має бути українська мова ‒ відео ” “

“27 квітня на сесії Чернівецькою міською радою планується розгляд петиції “Розірвати всі договори міста Чернівців та УПЦ МП”. Мені як автору дадуть 10 хвилин на виступ і звернення до мера та депутатів від імені громади. Тому я прошу вашої допомоги.

1. Агітуйте знайомих далі підписувати петицію. Важливо щоб наша мала більше голосів. бо РПЦвУ зробило пару контрпетицій. Підписувати тут

2. Якщо вам відомі факти незаконного будівництва, нищення пам’яток історії і пам’яток архітектури, незаконних кладовищ та інших порушень, – пишіть сюди в коменти, на мою адресу ivan.sorochan@gmail.com чи в особисті повідомлення (але в коментах ставте + бо може попасти в спам). Особливо цінні будуть фото, до акту варвартсва і після.

3. На 27 число дуже і дуже вітається прийти під Міську Раду і показати волю громади. Без різниці, якого ви віросповідання. Бо і російська ракета, і російська церква вбивають без розбору”, – закликав Іван Сорочан.

Що було раніше:

Мер Чернівців розповів, чи можуть у храмів УПЦ відібрати землю громади

У Чернівцях зареєстрували петицію, щоб скасувати усі договори міста з УПЦ МП

Петиція про розірвання всіх договорів між Чернівцями та УПЦ за два дні набрала пів тисячі голосів

Департамент урбаністики та архітектури зареєстрував проєкт рішення про припинення права користування земельними ділянками релігійними організаціями, які афілійовані з окупантами. Його розглянуть під час наступної сесії міськради.

Собор, монастир, Миколаївська церква: яким церквам хочуть припинити право користування землею у Чернівцях.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.