Новини

Клічук із Крохмалем таки полетіли першим рейсом до Києва

Чернівецький міський голова Роман Клічук разом із заступником Ігорем Крохмалем полетіли сьогодні, 14 квітня, першим рейсом авіакомпанії “Мотор Січ” із Чернівців до Києва.

Про це мер повідомив на своїй Facebook-сторінці, пише molbuk.ua

“Поїхали! Із заступником Ігорем Крохмалем: купили перші квитки на рейс до Києва. Але не тільки випробовуємо на собі переваги регулярного авіасполучення зі столицею, а й їдемо у відрядження до Міністерства інфраструктури. Сподіваюсь, регулярних рейсів буде більше! Політ нормальний!” – написав Роман Клічук.

До допису мер додав світлину.

Водночас на сторінці аеропорту повідомляють, що “з КП “Міжнародний аеропорт “Чернівці” ім.Л.Каденюка” здійснений виліт літака АН24РВ авіакомпанії “Мотор Січ”, який виконує регулярний рейс за маршрутом “Чернівці – Київ”(Жуляни)”.

Час вильоту – Міжнародний аеропорт “Чернівці” ім.Л.Каденюка -7.00 , орієнтовний час прильоту до Міжнародного аеропорту “Київ” (Жуляни) – 8.15.

Як відомо, авіакомпанія “Мотор Січ” з 12 квітня розпочала виконання авіарейсів з Києва до Чернівців. Перший рейс із Чернівців до Києва стартував сьогодні, 14 квітня. Вартість квитка становить 1380 грн.

Раніше повідомлялося, що компанія “Мотор Січ” терміново скасувала пасажирські авіарейси “Київ–Чернівці” та “Чернівці–Київ”, які фірма мала почати здійснювати з понеділка, 12 квітня.

Пізніше стало відомо, що продаж квитків на новий внутрішній напрямок Київ – Чернівці відновили.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.