Новини

“Дениско схожий на свого тата”: зворушлива історія сина загиблого добровольця з Буковини

Доброволець з Буковини Микола Крупенний загинув на війні з російськими окупантами на Миколаївщині. У Героя залишився маленький син, якого Микола виховував сам. Тепер це роблять бабуся та дідусь малого хлопичка.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Напередодні Великодня їх відвідав голова обласної ради Олексій Бойко, щоб висловити свою підтримку рідним загиблого захисника, привітати їх з прийдешнім святом та передати подарунки.

Мати Миколи Крупенного пані Ганна виростила п’ятьох дітей – донечку та чотирьох синів. Один із них продовжує справу свого полеглого брата – боронить Україну від російських загарбників. Тепер жінка взяла опіку і над маленьким Дениском Крупенним, якому виповнилося лише два роки. Вона каже, що онук має рішучий характер, як і його батько.

“Він народився дуже маленьким і лікарі не давали багато шансів на життя, але Дениско схожий на свого тата – вольовий та борець. Він наповнює моє серце світлом. Микола довірив Дениска мені, бо знав, що його дитина у надійних руках”, – каже Ганна Іванівна.

Вона зрозуміла сина, коли той добровольцем пішов на війну, адже знає, що Микола не міг інакше. Нині буковинка чекає з фронту свого другого сина та вірить у перемогу України, бо ж саме за це загинув батько маленького Дениска.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.