Новини

На Буковині вчора сталися дві смертельні ДТП: у поліції розповіли деталі

Вчора, 9 квітня, на Буковині поліцейські задокументували дві ДТП зі смертельними наслідками.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

У селі Припруття внаслідок зіткнення легковика із вантажівкою, загинула 56-річна жителька села Магала. Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася у Вижницькому районі, в результаті перекидання мікроавтобуса “Renault Trafic”, водій отримав травми не сумісні з життям, ще двох пасажирів госпіталізували до лікарні. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Попередньо працівники Чернівецького районного управління поліції та його відділення № 6 (м. Новоселиця) з’ясували, що 9 квітня, у селі Припруття, 56-річна водійка автомобіля “Volkswagen” допустила зіткнення з вантажівкою “Volvo”, під керуванням 60-річного громадянина Республіки Румунія.

Від отриманих внаслідок ДТП травм кермувальницю доправили до лікарні, де під час надання їй медичної допомоги вона померла.

Увечері, 9 квітня, в селі Слобода-Банилів трапилася ще одна автопригода. 22-річний водій автівки “Renault Trafic”, не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги з подальшим перекиданням транспортного засобу.

В результаті ДТП водій, житель міста Вашківці, отримав численні тілесні ушкодження та помер під час надання йому медичної допомоги. Ще двоє пасажирів мікроавтобуса 18-річну місцеву жительку та 20-річного жителя міста Вашківці з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.