Новини

Рятувальник пробіг марафон на честь загиблого Героя, який колись служив у Чернівцях

Рятувальник із міста Ківерці Волинської області пробіг марафон відстанню 33 км і 33 м у пам’ять про свого товариша та земляка Маріса Камінського капітана, який загинув у лютому 2017 року під Авдіївкою.

Про це Сергій Борков повідомив на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Саме сьогодні, 9 квітня, Марісу мало виповнитися 33 роки. А так йому назавжди 26…

“Сьогодні, 9-го квітня, я пробіг 33км і 33м. Бо в цей день – день народження мого друга Маріса Камінського, якому мало виповнитися 33 роки, але, на жаль, клята війна забрала його життя. Але пам‘ять про нього завжди буде жити у наших серцях, тому що він за нас, українців, віддав найцінніше – це своє життя. І я зі свого боку вирішив зробити мінімальне, що можна, – це пробігтися 33 км і 33м, і цим віддати шану Герою України”, – написав Сергій Борков.

Читайте також:

“Татка бачила лише на світлинах”: донька полеглого військового з Чернівців зібрала допомогу для бійців – фото

Маріс Камінський народився в Ківерцях Волинської області, здобув вищу освіту у Львівській національній академії сухопутних військ ім. Гетьмана П.Сагайдачного, проходив службу у 3-й батальонно-тактичній групі 80-ї окремої аеромобільної бригади Збройних Сил України.

У нього тоді залишилася вагітна дружина з Чернівців. Через кілька місяців після загибелі чоловіка Яна Камінська народила донечку, яку назвали Самірою.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.