Новини

Вербна неділя: які молитви обов’язково прочитати, щоб захистити всю сім’ю

Вербна неділя цього року відзначається 9 квітня. У цей день молитва набуває особливої сили, тому тисячі людей моляться за мир та здоров’я захисників та своїх близьких.

Яку молитву слід обов’язково прочитати у цей день – читайте далі у матеріалі.

Вважається, що торкання гілочками верби та промовляння відповідної молитви підніме настрій та зміцнить здоров’я.

Не пропустіть можливість прочитати молитву, яка надасть вам силу та енергію на цей день. Вірьте у чудеса та перетворення життя завдяки вербному дереву та молитвам.

Молитва для захисту дітей
Всемогутній Боже, вручаю своїх дітей Твоїй могутній опіці й охороні! Охорони їх, Господи, від усього, що може завдати шкоди їх здоров’ю або наразити їх на небезпеку смерті. Але передовсім молю Тебе, найліпший Отче, охорони їх від небезпек, що загрожують їх душі.

Відвертай, Боже, своєю всемогутньою рукою від моїх дітей усе те, що може мати лихий вплив на їх невинне серце, або статися для них нагодою до злого. Охорони, Боже, моїх діточок від гріха! Пішли, молю Тебе, своїх святих Ангелів, щоб стерегли їх на дорозі життя.

Всемогутній Боже й Отче, переведи щасливо моїх дітей через всі земні небезпеки та бурі і дай, щоб вони щасливо дійшли до пристані спасіння. Амінь.

Молитва, яка зміцнить здоров’я
Закликаю Вищі Сили, почуйте моє прохання та прийдіть до мене на допомогу. Прошу, даруйте своє благословення Рабам Божим. (перелічуйте імена всіх, за кого молитеся).

Захистіть їх від бід та нещасть, укрийте своїми Крилами від ворогів та заздрісників. Наповніть їх Силою Небесною, щоб вони несли у світ добро і процвітання, перебуваючи в здоров’ї. Амінь.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.