Новини

Чернівчанин на КІА, який образив військового, публічно вибачився перед ним – відео

Чоловік, який ударив військовослужбовця Романа Ставчанського через те, що той припаркувався нібито на його місце біля багатоповерхівки в Чернівцях, на камеру вибачився за свій вчинок.

Відео вибачень оприлюднив брат Романа Олександр Ставчанський, який теж служить військовим, пише molbuk.ua

“Друзі! Громадський тиск дав результат. Чи то совість, чи то страх змусили “героя” заговорити. Отаке у нього вийшло вибачення. Приймаємо таке каяття?” – звернувся до фейсбучної спільноти Олександр Ставчанський.

Він опублікував відео з вибаченнями.

“Я, Владислав, приношу свої щирі вибачення військововослужбовцю Роману за той конфлікт, що з нами стався, і за нанесений йому удар. Прошу його вибачити мені. Також хочу сказати, що не треба так робити. Усім військовослужбовцям, яких ненароком образив, також приношу свої щирі вибачення. У майбутньому такого робити не буду”, – запевнив кривдник.

Також він пообіцяв перерахувати певну суму на потреби ЗСУ. Яку саме – не вказав. Наостанок чоловік та побитий ним військовослужбовець потиснули один одному руки на знак примирення.

Утім, виглядав кривдник не надто переконливо у своєму каятті, на що користувачі також звернули увагу.

“Як сказав би Станіславський:”Не вірю!!!!”

“Зламали його .Молодці хай знає що не можно будь кого ображати а не то що військового.Ми маємо їм зелене світло скрізь робити а нє ще ображати”

“А якби не розголос… Ненавиджу таких, просто злякався”

“Не вірю в щирість цього вибачення”

“Чесно, вже дістали ці недолугі вибачення. Справжнє обличчя всіх – це їх вчинки і слова, а вибачення – це так собі, бо їх зловили, бо розуміють, що можуть відгрібсти по повній, тому і сикують”

“Ж*па, а не вибачення”

“Вапщє він урод. Це, якщо коротко. Вибачився нещиро, але злякався, що добре”

“Одного вибачення від цієї мразоти мало! За такі вчинки повинно бути покарання!” – обурюються у коментарях.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях водій вдарив військового через те, що той припаркувався нібито на його місце біля багатоповерхівки. Хулігана розшукували у соцмережах.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.