Новини

На Буковину для влаштування «норвезького» моста привезли 100-тонний кран

У селі Глиниця прокладають під’їзні шляхи для влаштування тимчасової переправи, яку отримали в якості гуманітарної допомоги від Норвегії.
Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Аварійно-відновлювальні роботи на стратегічному автошляху Т-26-07 Кіцмань – Сторожинець – Глибока – Опришени з під’їздом до станції “Вадул-Сірет” просуваються.

На об’єкт привезли кран вантажопідйомністю до 160 тонн. Незабаром стартують роботи з влаштування буронабивних паль (опор) для тимчасової переправи через гірську річку Прут.
Після завершення цього етапу почнуть збирати “норвезький” міст.
Зі збірних металевих конструкцій скомбінують 120-метрову переправу, якою зможе курсувати будь-який транспорт, у тому числі й вантажний.

Планують максимально швидко влаштувати тимчасову переправу у Глиниці, аби покращити транспортне сполучення між населеними пунктами та забезпечити транспортний коридор до пункту пропуску “Красноїльськ – Вікову де Сус”, що на кордоні з Румунією.

Паралельно корегують проєктно-кошторисну документацію для капітального ремонту основного моста через річку Прут, аби відновити ремонтно-будівельні роботи.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.