Новини

Міська рада Чернівців виграла 100 тисяч євро гранту: на що витратять гроші

Чернівці увійшли до переліку 18 муніципалітетів України та Молдови, які отримають підтримку в рамках Грантової програми ЄС.

Про це повідомляє Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради, пише molbuk.ua

Реалізовувати проєкт будуть вже цього року, сума гранту – 100 тисяч євро.

Проєкт, підготовлений Чернівецькою міською радою у рамках ініціативи “Мери за економічне зростання” (M4EG), пройшов відбір Програми з реагування та оновлення для муніципалітетів України та Молдови (в рамках Східного партнерства).

Він спрямований на створення належного фізичного простору для проведення заходів соціальної реабілітації та інтеграції, розвиток соціального підприємництва та релокованого бізнесу, а також на покращення комунікації ВПО з представниками муніципалітету, бізнесом та іншими організаціями громадянського суспільства.

Проведуть тренінги, курси, воркшопи для ВПО, психологічні та юридичні консультації, інтеграційний табір, форум, 3 грантових конкурси. А також буде забезпечено оснащення та функціонування майданчику (фізичного простору), на базі якого проходитимуть згадані заходи соціальної інтеграції.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.