Новини

Деталі до пилососа: де замовити надійні?*

Добре налагоджений побут вдома – запорука чистоти і порядку. Сучасні господарі дедалі менше працюють в оселі руками, натомість перекладають завдання на різні пристрої, побутові прилади, зокрема, роботизовані. Тарілки та чашки приводить до ладу посудомийка, одяг пере пральна машинка, обід готує мультиварка, а про чистоту дбає пилосос. Звісно, без людського фактора не обійтися – потрібно увімкнути агрегат, вибрати правильний режим, інколи навіть прикласти й трохи сили. Але погодьтеся – замітати віником важче і менш ефективно, аніж тягати пилосос. Особливо відчутно це, коли такий пристрій виходить з ладу. Аби запобігти несподіваним і невчасним ламанням, слід після кожного прибирання ретельно очищувати техніку – промивати труби та шланги, очищувати сухою ганчіркою чи м’якою щіткою фільтри, а також висипати з мішка сміття і час від часу прати його. А раз на три місяці його рекомендовано оновлювати. Коштує він недорого, наприклад, на сайті master-plus мішки для пилососа Samsung вартують від 66 гривень.

Чому важливо робити заміну мішків у пилососі?

Ця деталь хоч і найдешевша, але від неї залежить потужність тяги, чим дужче засмічений мішок, тим менше пилу і бруду всмоктуватиме пилосос. Ба більше, коли пристрій підключений до електромережі і працює на повну потужність, а пилозбірник переповнений або злиплий від вологи, двигун може перегоріти. Така ж ситуація може трапитися, якщо бруду в мішку забагато – нечистоти викидатимуться назовні й перешкоджатимуть роботі механізму. Аби уникнути таких неприємностей, краще добре стежити за чистотою всередині пилососа.

Як перевірити стан пилозбірника в пилососі Samsung?

Щоб подивитися, чи не потрібно замінювати сміттєвий мішечок, потрібно:

Відключити пилосос від електромережі.

Від’єднати шланг від корпусу приладу.

Натиснувши спеціальну кнопку, відкрити корпус і легенько потягти за кришку.

Витягнути мішок. Якщо він одноразовий – викинути разом із вмістом, якщо багаторазовий – висипати з нього сміття, очистити від залишків бруду і вставити назад.

Де можна придбати деталі до пилососів?

Сьогодні безліч інтернет-магазинів та реальних точок продажу рекомендують свої послуги. Однак купувати абиде комплектуючі до брендових приладів – не бажано, деталі до техніки Samsung купувати лише в надійних продавців. В інтернет-магазині master-plus налічується понад 9 мільйонів найрізноманітніших запчастин до пристроїв найрізноманітнішого призначення – великої і вбудованої техніки (пральних, посудомийних і сушильних машинок, холодильників, плит і духовок, витяжок), техніки для дому і прибирання (пилососів і прасок), кухонної техніки (мікрохвильвок, комбайнів, м’ясорубок, кавоварок, соковижималок, хлібопічок, електрочайників, кавоварок, мультиварок, пароварок, грилів, бутербродниць), кліматичної техніки (кондиціонерів, бойлерів, котлів, обігрівачів), а також електротовари, інструменти, обладнання та господарський інвентар.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.