Новини

Укрпошта запустила нову послугу з дешевшою відправкою товарів за кордон: як нею скористатися

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу Дрібний пакет PRIME, розроблену Міжнародною поштовою корпорацією IPC саме для формату продажів в інтернеті.

Як повідомляє пресслужба пошти, вартість послуги буде на 8% дешевшою, ніж популярний серед українців Дрібний пакет рекомендований (послугою користується майже 80% відправників з України).

Дрібний пакет PRIME передбачає доставку замовлення в поштову скриньку клієнта без підпису, пріоритетний порядок обробки в країні призначення та відслідковування замовлення в усіх країнах мережі PRIME.

Зазначається, що нова послуга не передбачає компенсації в разі втрати відправлення в країні призначення. Для відправки товарів з гарантованою базовою компенсацією в країні призначення клієнти можуть й надалі використовувати категорію Дрібний пакет рекомендований.

Читайте також: Тарифи на поштові відправлення до Німеччини суттєво знизяться

Послуга діятиме в 67 країнах, зокрема в Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії, Франції (планово з 1 травня) та інших країнах. Першочергово нова послуга орієнтується на постійних клієнтів Укрпошти, які експортують свої товари, продаючи їх в інтернеті.

Послугу можна буде оформити в онлайн-сервісах: системі АРІ, особистому кабінеті та мобільному застосунку. На період тестового режиму, з 1 квітня по 1 травня, оформлення можливе лише в особистому кабінеті.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.