Новини

Вони не пробачають: які знаки Зодіаку є найбільш злопам’ятні

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, представники яких вирізняються особливо гарною пам’яттю на людей, які їх коли-небудь ображали. У цьому переліку немає Скорпіонів, попри їх репутацію людей зі складним характером.

Астрологія — не точна наука і не варто ставитись до гороскопів надто серйозно. Кожна людина індивідуальна і, під яким би знаком зодіаку не народилася, приймає рішення та несе за них відповідальність самостійно.

Телець
Це дуже стриманий знак. Вони здатні прощавати, проте якщо образити Тільців до глибини душі, варто розуміти — вони не забудуть цього ніколи. Навряд чи вони втратять нагоду помститися кривднику, проте вони будуть робити це обережно, у неочікуваний момент. Проте особливо жорстокими Тільці можуть бути, якщо образити тих, кого вони люблять. Вони не будуть агресувати першими, проте подбають про те, щоб кожен отримав по заслугах.

Стрілець
Люди, народжені під цим знаком, звикли залишати останнє слово за собою. Вони не приховують своєї образи і неприязні до кривдника, а також того, що за першої зручної нагоди готові поквитатися. У іншому випадку вони готові довго і ретельно планувати помсту.

Водолій
Водолії майстерно володіють мистецтвом маніпуляції. Вони здатні помститися кривднику чужими руками і не навести на себе жодних підозр. Вони також можуть самостійно змусити людину, що їх образила, жалкувати про свій вчинок та вибачатися. Самі ж Водолії у цей момент поводяться так, ніби нічого і не сталося.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.