Новини

Участь TVORCHI у “Євробаченні-2023” обійдеться у три мільйони гривень: на що підуть кошти

Підготовка та участь представника від України на конкурсі “Євробачення-2023”, гурту TVORCHI, обійдеться у три мільйони гривень.

Інформація про це з’явилася на сайті Prozorro. Також у повідомленні зазначено, що тендер на підготовку TVORCHI до міжнародної музичної першості виграв ФОП Ірини Дячук.

Гроші витратять на підготовку, супровід та створення сценічної постановки номера для учасника-представника від України. Зокрема, найбільше грошей потягне розробка ідеї та сценарію номера для конкурсу – 882,4 тис; виготовлення декорацій і їхня доставка в Ліверпуль обійдеться в 765,9 тис; відрядження режисера, продюсера та команди в Ліверпуль – 695,3 тис; костюми – 193,6 тис; графічний супровід номеру – 193,6 тис грн; фотосесія та відео режисерського бачення постановки – 128,3 тис; спецефекти у номері – 127,8 тис.

Читайте також: Шанси України на перемогу в Євробаченні 2023 знизилися: що трапилося.

Зазначимо, що міжнародний пісенний конкурс “Євробачення-2023” цьогоріч відбудеться у місті Ліверпуль, Велика Британія. Хоча мав би відбутися в Україні, оскільки минуло року переміг представник нашої країни, гурт Kalush Orchestra. Та через повномасштабну війну рф проти України організатори, у цілях безпеки, перенесли конкурс до Великої Британії.

“Євробачення-2023” відбудеться 9, 11, 13 травня. Україна автоматично потрапила у фінал конкурсу і виступить під номером 19.

Раніше стало відомо, під яким номером виступить Україна на Євробаченні-2023.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.