Новини

Доставка суші в Києві: обираємо кращий сервіс?*

А ви завжди встигаєте приготувати їсти? І навіть якщо завітають несподівані гості? А можете швидко створити страву, коли забули купити деякі складники? На такі випадки й не тільки в телефонній книзі кожної сучасної людини обов’язково повинен бути номер перевіреної служби доставки, звідки оперативно привезуть обіди, вечері, перекуси додому, в офіс чи зразу же на пікнік. Якщо п’ять років тому найпопулярнішою стравою на замовлення була піца, то сьогодні суші її впевнено наздоганяють. Чимало закладів пропонують на доставку цю позицію з японської кухні, але далеко не всім вдається правильно її приготувати. Тож і не дивно, що частим запитом у пошуковій системі є суші Київ, суші Дніпро чи, наприклад, суші Чернівці. Таке формулювання дозволяє знайти одразу кілька служб доставок із високим рейтингом довіри. У столиці одним із лідерів є NINJA SUSHI. Чим привалює цей сервіс — далі.

П’ять років досвіду

NINJA SUSHI з’явилися на ринку японську кухні ще в 2018 році, тоді, коли побутувала думка, що смачні суші лише в ресторані, а на доставку вони дорогі й не надто якісні. За увесь час роботи мережа спростувала це уявлення і відкрила представництва у трьох великих містах України — Києві, Дніпрі та Львові. Випрацювали за п’ять років і майстерність — термін доставки суші з моменту замовлення не перевищує 1 год. 30 хвилин, а для того, щоб клієнти могли смакувати ролами як до обіду, так і до вечері сервіс приймає заявки 10:00 до 21:30. Якщо ж ви плануєте банкет, святкове застілля чи обід з колегами, можна завчасно зробити попереднє замовлення на конкретний час.

Переваги NINJA SUSHI

Кожна служба доставки знаходить своїх поціновувачів. NINJA SUSHI полюбилися клієнтам не тільки завдяки довершеному смакові, а й через низку інших особливостей. По-перше, роли та суші тут приготовлені з якісних та свіжих інгредієнтів. На кухні ви не знайдете розмороженої риби, морепродукти в заклад постачають щодня. По-друге, клієнт точно залишиться ситим, адже кур’єри привозять справді великі порції ролів (від 225 г). По-третє, асортимент просто вражає. На сьогодні NINJA SUSHI пропонує понад 60 різних позицій в меню:
Класичні роли (Ханамі, Мідорі, Сакура, Кодзіма, Моріарті, Фукуро, Кіану, Енігма, Ямамото, Леві, Маямі, Канада, Кратос, Хімаварі, Ітачі, Вершковий вугор, Аляска, Хіяші, Кобе, Гонконг, Мацумото, Бонсай, Хіросіма, Боніто, Осака, Хокаге, різні види Каліфорнії та Філадельфії).

Макі-роли (із лососем, вугрем, тунцем, авокадо, креветками або огірками).

Роли “дракон” (Зелений, Тигровий, Червоний, Золотий).

Запечені роли (із чеддером, із пармезаном, із креветками, із вугрем, із тунцем, Апетіто, 4 сири).

Роли “Фелікс” (із лососем, із гребінцем, із креветками, із вугрем, із тунцем).

Суші (Гункан або Нігірі з восьминогом, із тунцем і трюфелем, із лососем, із креветками).

Різні сети суші та ролів.

Помітно вирізняють NINJA SUSHI на ринку солодкі роли (Tropical Ninja, Oreo, Fruit Ninja, Bounty) та закуски – Інарі з лососем та ікрою, Сашімі з лосося, Сашімі з восьминога, Інарі з тунцем і трюфелем, Інарі з морським гребінцем і сиром, Тартар із лосося з манго, Тартар із лосося з авокадо, Тартар мікс, Тартар із тунця з трюфелем, Салат Чука-Вакаме, Ninja креветка, Ninja авокадо, Ninja гребінець, Ninja вугор, Ninja тунець тощо.
Для комфорту клієнтів, NINJA SUSHI розробили власний мобільний додаток та сайт, створити й підтвердити замовлення з допомогою яких максимально просто. Оплачувати можна готівкою кур’єрові при отриманні або одразу на сервісах.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.