Новини

Зірковий візажист розповів про грубу помилку в макіяжі

Ханг Ванго — візажист, який створював спокусливі б’юті-образи для Белли Хадід, Селени Гомес і Емілі Ратаковскі. Він точно знає, як правильно зробити макіяж, щоб він був просто бездоганним. Його майстер-класи дивиться величезна кількість шанувальників, а Марк Джейкобс вибрав Ванго своїм офіційним амбасадором.

Нещодавно візажист зняв ролик, в якому розповів про основну помилку, яку допускають практично всі дівчата, інформує Ukr.Media.

Якщо ви, намагаючись замаскувати недоліки шкіри, використовуєте один тон консилера — це помилково. За словами зіркового візажиста, багато представниць прекрасної статі вибирають один і той же відтінок консилера для області під очі і для маскування недосконалостей на всьому обличчі. Зазвичай, цей відтінок є трохи світліший їх звичного тонального крему. Для того, щоб освітлити темні кола під очима — це хороший варіант, але якщо ви хочете замаскувати акне — ні.

Якщо консилер має тон світліший, ніж тональний крем, він буде виділятися. Тому виявити на вашому обличчі замаскований прищ буде дуже легко. Для цієї мети потрібно вибрати колір, який буде максимально близьким до відтінку тональної основи. Беремо на замітку пораду зіркового візажиста.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.