Новини

У Чернівцях за сотку земельної ділянки під багатоповерхівку заплатили рекордну ціну

У Чернівцях на аукціоні через Прозоро продали три земельні ділянки для будівництва житла.

Одну з них придбали за рекордною ціною за одну сотку, пише molbuk.ua.

Як повідомляють у департаменті урбаністики та архітектури, продали дві ділянки для будівництва індивідуального житла та одну – для майбутньої багатоповерхівки. На загальну суму майже 19 мільйонів гривень.

На аукціон виставили земельну ділянку несільськогосподарського призначення на вулиці І. Мазепи, площею 10 соток. За неї змагалося п’ятеро учасників. Стартова вартість становила 973 тисячі гривень, кінцева ціна – 1,8 мільйона гривень.

Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 16 соток, на вулиці Бориспольській виставлялася з ціною майже 1,8 мільйона гривень. У результаті її придбали за 4 мільйони гривень.

За цю ділянку змагалися троє учасників. Серед конкурентів був ексдепутат Чернівецької міської ради Ростислав Білик та чинний депутат Чернівецької міської ради Михайло Шкурей.

4 мільйони гривень за земельну ділянку запропонував саме Михайло Шкурей.

Найбільше учасників було зацікавлено у земельній ділянці, площею майже 16 соток, на вулиці Йозефа Шумпетера. Її вартість впродовж аукціону зросла у десять разів.

Початкова ціна ділянки складала 1,3 мільйона гривень, її придбали за 13 мільйонів гривень. За одну сотку землі заплатили майже 860 тисяч гривень – і це є рекордна сума.

Це земельна ділянка під багатоповерхівку у новому кварталі в районі вулиць Сторожинецької-Рівненської.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.