Новини

Як відрізнити оригінальні парфуми від підробки в магазині: на що звертати увагу

Знайти свій аромат не завжди просто та можна легко придбати підробку. Однак, деякі дієві способи допоможуть купити тільки якісну продукцію.

На що потрібно звернути увагу у магазині – читайте в матеріалі нижче.

Читайте також: Багато хто робить ці помилки. Ніколи не зберігайте у ванній ці речі

Кожен чоловік хоче подарувати своїй коханій оригінальні парфуми. Однак навіть сплативши за крихітний флакончик велику суму, людина ризикує отримати підробку.

Зараз в магазинах можна побачити багато підробок. Тому з першого погляду складно відрізнити підробку від оригіналу.

Що потрібно зробити

Необхідно в магазині взяти пляшечку з парфумами в руки і гарненько їх струсити. Якщо парфум якісний, в його складі багато ефірних олій, які при трясці “випускають” бульбашки. Крім того, бульбашок повинно бути багато і триматися вони повинні довго. Саме це означає, що аромат не підробка.

Також можна оглянути упаковування і саму пляшечку з парфумом.

Почніть перевірку з целофану, в який загорнута коробочка – бренди ніколи не заклеюють пакет, а фіксують за допомогою нагріву. Зверху чи знизу кріплять круглий або прямокутний штамп.

Інформація на упаковці

Далі потрібно звірити серійний номер на дні флакона з кодом на коробці. Номер може включати цифри і букви, але повинен бути однаковий і на флаконі, і на упаковуванні, якщо парфуми справжні.

До того ж оригінальний парфум всередині коробки завжди лежить на підкладці – для захисту від пошкодження. Однак, якщо парфуми бовтаються в упаковуванні, то це підробка.

До того ж перевірте термін придатності і дату виготовлення. Наприклад, деякі аромати зберігаються в закритому вигляді 3-5 років, а в розкритому – не більше 6-12 місяців. І про це виробник повинен попередити на упаковці.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.