Новини

Звільнення губернатора Хмельницької ОВА Гамалія: з’явилися нові деталі його затримання у Чернівцях

Керівника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія все ж оформили за водіння у нетверезому стані у Чернівцях.

Про це повідомляє хмельницький ресурс vsim.ua, посилаючись на свої власні джерела в правоохоронних органах.

“Ми звернулися до своїх джерел у правоохоронних органах із різних міст і різних структур. Відразу чотири із них, незалежних один від одного, підтвердили нам інформацію про те, що Сергія Гамалія таки оформили за водіння у стані сп’яніння.

Виявилося, що того дня відбулися посиденьки в компанії Віталія Онуляка та Олександра Єрімічука. Правдою є й те, що зупинили автомобіль під керуванням Гамалія в комендантський час. Як записано в протоколі, з даними якого ми ознайомилися, сталося це о 00:30 неділі, 12 березня.

Гамалій був за кермом автомобіля марки Toyota. Вона була на київських номерах. На нього склали протокол за статтею 130 КУпАП. Далі справу мають передати до суду, який і встановить чи дійсно Сергій Гамалій був за кермом в стані сп’яніння”, – йдеться в повідомленні ЗМІ.

Також журналісти vsim.ua зазначають, що Сергій Гамалій не відповідав їм на дзвінки та повідомлення.

Хто такий Віталій Онуляк та Олександр Єрімічук

Віталій Онуляк до весни 2021 року служив в СБУ в Чернівецькій області. Згодом він намагався влаштуватися в Територіальне управління Державного бюро розслідувань у місті Хмельницькому. Його також пов’язують з контрабандними скандалами на Чернівецькій митниці.

Інший учасник історії – Олександр Єрімічук. Він відомий, як “чернівецький контрабандист”, за прізвиськом “Слон”. У 2021 році бізнесмен потрапив під санкції РНБО, після чого указом президента Зеленського його позбавили українського громадянства. Тоді уряд підготував документи про його депортацію. Також Олександр Єрімічук — засновник підприємства “ВІП КОМ” та брат експрокурора Кіцманського району Миколи Єремічука.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.