Новини

У Чернівцях судитимуть чоловіка, який зберігав наркотики

Чернівецькі дізнавачі поліції повідомили про підозру чоловіку у незаконному зберіганні наркотиків.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У січні цього року співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили жителя обласного центру, який зберігав психотропну речовину амфетамін без мети збуту. За цим фактом поліцейські проводять досудове розслідування.

Патрулюючи територію обслуговування, працівники кримінальної поліції Чернівецького РУП для перевірки документів зупинили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневої перевірки у 34-річного жителя Чернівців поліцейські виявили один зіп-пакет з наркотичною речовиною.

В подальшому для документування правопорушення прибула слідчо-оперативна група вказаного відділення поліції. Правоохоронці вилучили у чернівчанина заборонені наркотичні засоби та відправили на дослідження.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене у своєму складі містить психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру фігуранту у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства за вчинення такого правопорушення чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.