Новини

«Торгуємо на свій страх і ризик»: що відбувається на Калинівському ринку у «червоних» Чернівцях

У Чернівцях всупереч “червоній” зоні карантинних обмежень на Калинівському ринку триває торгівля.

Як передає кореспондент molbuk.ua, у неділю, 11 квітня покупців тут трохи більше, ніж зазвичай.

Маски одягають не всі, хоча скупчення людей в торгових рядах час від часу з’являються. Всі входи на ринок з вулиці Старожучківський Шлях зачинені за винятком центрального в’їзду. Якраз через нього більшість покупців і потрапляє на базар.

Підприємиця Тетяна торгує взуттям. Її контейнер відчинений, а на ньому висить табличка “Видача онлайн-замовлень”. Жінка каже, що карантинних вимог завжди дотримується, проте зачинитися й не працювати у передвеликодній період не може. Мовляв, це чи не єдиний час у році, коли можна заробити для сім’ї “копійку”.

Жінка каже, що вийшла працювати всупереч “червоній” зоні на власний страх і ризик.

“У перші дні, як запровадили цей локдаун, нас залякували поліцією. Ходили тут, перевіряли, щоб ми не працювали. Зараз, на щастя, не змушують зачинятися. Мабуть через те, що скоро Буковина має вийти з цих обмежень”, – розповіла продавчиня.

Нагадаємо, у Чернівецькій області з 1 березня введено “червону” зону карантинних обмежень. Вона передбачає, в тому числі, заборону торгівлі на непродовольчих ринках. Днями глава МОЗу Максим Степанов заявив, що Чернівецька область найближчим часом вийде з цих обмежень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.