Новини

На Донбасі загинув один боєць ООС, ще одного поранено

Протягом минулої доби, 10 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, з яких 9 обстрілів по позиціях українських захисників та 1 проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування. Один український військовий загинув, ще одного – поранено.

Про це повідомляє пресслужба Операції об’єднаних сил.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, російсько-окупаційні війська здійснили обстріл наших позицій неподалік населеного пункту Пищевик з протитанкових та ручних протитанкових гранатометів. У передмісті селищ Піски та Широкине ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля Авдіївки та Кам’янки – з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік селища Майорське обстрілювалися позиції українських захисників з ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

Поблизу селища ЗОЛОТЕ-3 противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок прицільного ворожого обстрілу зі стрілецької зброї один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил зазнав поранення, не сумісні з життям.
Ще один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я захисника – середнього ступеня важкості.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.