Новини

Багаторічна керівниця закладу позашкілля в Чернівцях завершила роботу на посаді

Директорка міського палацу дітей та юнацтва на вулиці Шептицького у Чернівцях Алла Клименко завершила роботу на посаді керівниці цього закладу.

Про це повідомляє пресслужба управління освіти Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Алла Клименко віддала роботі в палаці пів століття. Вона пропрацювала на посаді керівниці палацу 38 років, а 12 – заступницею.

Сьогодні, 11 березня, відбулася зустріч із багаторічною директоркою. За багаторічну плідну працю від мерії вручили грамоту Чернівецького голови та унікальну книгу “Взори вишивок домашнього промислу на Буковині” Еріха Кольбенгаєра.

Керівники гуртків та працівники палацу підготували для Алли Василівни творчі подарунки та неочікувані сюрпризи – вітання від випускників та колег з-за кордону.

“Щиро дякуємо Аллі Клименко за працю, за те, що творила історію палацу і допомагала юним чернівчанам творчо розвиватися та досягати успіхів”, – йдеться у дописі.

У коментарях ті, хто мав нагоду працювати або бути знайомим із Аллою Клименко, відгукуються про неї лише позитивно.

“Алла Василівна – це жива легенда нашої позашкільної освіти. Мала можливість тісно співпрацювати з нею понад тридцять років і завжди захоплювалась її невичерпною енергією і ентузіазмом. Для мене Алла Василівна і Палац – це два нероздільних поняття…” – написала чернівчанка Аліна Круглецька.

“Назавжди Королева Палацу…. Ви Супер, Алло Василівно”, – додав Петро Старовойт.

“Алла Василівна -неймовірна жінка! Вона сповна віддавала всю свою невичерпну енергію улюбленій роботі. Її розповіді,спогади завжди надихали на творчу працю. Алло Василівно, щиро дякую Вам за Ваші мудрі поради, Вашу підтримку, Вашу любов. Ви – приклад для молодого покоління позашкільників!” – пише Неоніла Галак.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.