Новини

Назвала гривню рублем: російськомовна клієнтка спричинила скандал у готелі Одеси

Російськомовна жінка викликала скандал у місті Одеси, називаючи гривні “рублями” та докоряючи персонал за використання української мови. Подію зафіксували на відео, яке швидко поширилося в Мережі.

Про це повідомляє ТСН.

Як видно на опублікованих кадрах, обираючи сніданок у готелі, російськомовна жінка вперто називає ціни в рублях. На зауваження співробітниці закладу, що в Україні “не рублі, а гривні”, вона самовпевнено заявила, що “рублі і гривні – це ж одне й те саме”.

Коли ж з нею знову не погодилися, клієнтка висловила припущення, що працівниця готелю приїжджа, оскільки говорить українською мовою, а “одесити завжди розмовляли російською”.

Дізнавшись, що в закладі працюють місцеві, жінка несподівано звинуватила працівниць готелю: “Дівчатка! Ну що ви, перевзулися? Соромно! І що ви, з пацанами так от зустрічаєтеся і кажете: “Я хочу тебе”? Ну це ж колгосп”.

Після того, як відео цього скандального спілкування поширилося в Мережі, та ж таки клієнтка перепросила за свою поведінку і намагалася донести свою позицію “немодною” українською мовою.

Відео – тут.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.